Ontmoet elkaar tijdens de Najaarsmarkt in het Evertshuis bij de Borfste BandjesAvond

Een heerlijke bandjesavond tijdens de Najaarsmarkt, hét jaarlijkse dorpsfeest. Op vrijdagavond 15 september treden er twee fantastische bands op in het Evertshuis. De toegang is gratis. In het voorprogramma staat de coverband Soundbites. Zij spelen nummers uit de jaren ’80 en ’90 en actuele popsongs, zowel Nederlands- als Engelstalig. Als hoofdact treedt LEO Coverband op, met zangeres Leoni Goudkuil. De muzikanten zijn bekend in Bodegraven en omstreken van voorheen Little Stef. Zij brengen heerlijke pop- en rockcovers, nummers van Katy Perry tot Miley Cyrus én golden oldies.

Kortom, kom op vrijdagavond lekker dansen in het Evertshuis. Ontmoet elkaar onder het genot van een drankje en voetjes van de vloer. Partytime! De bar en de zaal zijn vanaf 20.30 uur open, de bandjes spelen vanaf 21.00 uur in de grote zaal. Toegang is gratis. Ga voor meer info naar www.evertshuis.nl

Praktische informatie

BORFTSE BANDJES AVOND

VRIJDAG 15 SEPTEMBER

AANVANG 21:00 UUR | 20:30 UUR ZAAL OPEN

ENTREE GRATIS

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp