Samenwerking EditieGroeneHart.nl en Kontakt Mediapartners voor promotie van kunst en cultuur in de regio

Kontakt Mediapartners, hier vertegenwoordigd door (v.l.n.r.) Hein Plenge, Martin Lens en Sandra de Leeuw slaan dit najaar de handen ineen met AnneMarie Visser van EditieGroeneHart.nl voor KNST Foto: Marieke Berkelaar (KMP)

REGIO – De regio staat voorop bij EditieGroeneHart.nl en Kontakt Mediapartners. Deze twee partijen herkenden dit gemeenschappelijke doel bij elkaar en bundelen hun krachten. Vanaf september is er een gedrukt exemplaar te verkrijgen van het magazine KNST, waarin kunst en cultuur in de regio centraal staat. 

EditieGroeneHart.nl geeft al een digitaal magazine uit onder de naam KNST. “Dit e-magazine is vooral gericht op Bodegraven-Reeuwijk. Dat blijft gewoon bestaan, maar we gaan nu ook minimaal twee keer per jaar een papieren versie maken. En dan voor een groter gebied. Ik kreeg al regelmatig de vraag of het e-magazine ook op papier te verkrijgen was, en dat gaat dus nu gebeuren.”, aldus hoofdredacteur van EDGH.nl AnneMarie Visser.

De samenwerking wordt gekenmerkt door het grote enthousiasme van beide partijen. “We hebben elkaar hierin echt gevonden”. Het papieren magazine KNST gaat zich richten op een groot gebied, van de Krimpenerwaard tot de regio rond Woerden. “Er gebeurt in de regio van alles op cultureel gebied”, vertelt Visser. “En die kunst, cultuur en historie verdient een podium.”

Kontakt Media

Kontakt Mediapartners, bekend van dertien lokale kranten en diverse lokale magazines, zal de opmaak, de advertentieverkoop, het drukwerk en de verspreiding van KNST verzorgen. Drukkerij De Groot, samen met Kontakt Mediapartners gevestigd in Goudriaan, zal het drukwerk verzorgen. AnneMarie Visser blijft als hoofdredacteur, samen met haar team van EDGH.nl, verantwoordelijk voor de inhoud. In september van 2024 zal de eerste papieren versie verschijnen. Het magazine zal gratis op te halen zijn bij diverse afhaalpunten in de hele regio.

Meer informatie over beide organisaties is te vinden op de websites kmp.nl of edgh.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp