Stichting Groene Hart Jazz slaat zijn vleugels uit

Het doel van de Stichting Groene Hart Jazz is de jazz muziek dichter bij de mensen brengen in het Groene Hart. Om dit te realiseren werkt de stichting – die volledig bestaat uit vrijwilligers – samen met horecaondernemers en culturele instellingen in de regio. En opnieuw worden de vleugels verder uitgeslagen, want na de succesvolle Masterclass History of Jazz is er een nieuw initiatief dat op de kaart wordt gezet. Zit keer samen met regionaal JazzJam-organisator Cor Rietbergen. Op donderdag 9 maart wordt in Grand café LINQ in Waddinxveen een jamsessie oude stijl jazz georganiseerd. Diverse enthousiaste muzikanten uit het Groene Hart en er buiten komen langs om in willekeurige samenstelling dixieland te spelen.

Je kunt dus mee komen jammen als muzikant, maar ook gezellig komen luisteren en genieten. Wil je meer weten neem dan contact op met: bestuur@groenehartjazz.nl of crietbergen@tiscali.nl.

Er is een basisbezetting aanwezig en Cor Rietbergen leidt dit ter plekke in goede banen zodat iedereen die dat wil aan de beurt komt en natuurlijk is er ook van alles aanwezig voor de inwendige mens.

Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt.

Donderdag, 9 maart a.s.: JAZZJAM SESSIE!

Locatie: Grand Café LINQ, Kon. Wilhelminaplein 14 te Waddinxveen

Aanvang: 20.00 uur

Entree: gratis

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter