Buitenbad Optisport De Kuil weer open: Zomerse waterpret van start


Door • Digitale Bodegraafse Krant 

Bodegraven – Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken: het buitenbadseizoen van Zwembad De Kuil gaat vandaag 4 mei om 13.00 uur van start. Met de hoop op veel zonnige dagen in het verschiet, kunnen zwemliefhebbers zich opmaken voor een seizoen vol verfrissende duiken en onvergetelijke familiepret.

Het buitenzwembad van Zwembad De Kuil staat bekend als een oase van ontspanning en plezier voor het hele gezin. Met indrukwekkende afmetingen van 20 bij 20,5 meter biedt het buitenbad voldoende ruimte voor alle bezoekers om te genieten, spelen en ontspannen onder de stralende zon.

Een van de hoogtepunten van het buitenzwembad is de familieglijbaan, die jong en oud uitnodigt voor een opwindende race naar beneden. De uitdaging om als eerste beneden te zijn, zorgt keer op keer voor spannende momenten vol gelach en plezier. De glijbaan is toegankelijk voor zowel bezoekers van het binnen- als het buitenbad, waardoor iedereen kan genieten van deze spetterende attractie.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht, met een volledig vernieuwd peuterbad waar zij zich kunnen onderdompelen in een wereld van waterpret. Met speelse elementen en ondiep water is dit het ideale plekje voor de kleintjes om veilig te spelen en te spetteren onder het toeziend oog van hun ouders.

Het buitenbad van Zwembad De Kuil is geopend van 4 mei tot en met 7 september 2024. Bezoekers zijn van harte welkom aan de Sportlaan 1 in Bodegraven voor een onvergetelijke dag vol zwemplezier. Voor de exacte openingstijden van zowel het binnen- als het buitenbad kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.optisport.nl/zwembad-de-kuil-bodegraven.

Met het buitenbadseizoen nu officieel geopend, is het tijd om de zwemkleding aan te trekken en te genieten van alles wat Zwembad De Kuil te bieden heeft. Of het nu gaat om een verfrissende duik, een spannende glijbaanrit of gewoonweg ontspannen onder de zon, hier wacht een zomer vol waterplezier op iedereen die de poorten van dit zwemparadijs betreedt.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp