Vakantie Bijbel Club in de PKN Gereformeerde kerk Waarder

 De VakantieBijbelClub dagen worden weer georganiseerd op maandag 24 en dinsdag 25 oktober.  Natuurlijk start de VakantieBijbelClub weer met een spetterende voorstelling op zondag 23 oktober van 9.30 uur! Deze keer een kindertheater door Simon&Zo, namelijk: de Barmhartige Baviaan. Het belooft een fantastische voorstelling te worden met veel muziek en plezier! Maandagochtend 24 oktober gaat het feest gewoon weer verder. 

Alle kinderen van de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom van 10.00-12.00 uur.  Het thema is: “Alles andersom”, dus dat zal vast weer een gezellig spektakel worden.  We horen bijvoorbeeld over Jezus die als Koning geboren werd in een stal, dat is vreemd!  Een Koning wordt normaal gesproken in een paleis geboren en niet in een stal.  Natuurlijk gaan we (zoals je gewend bent) liedjes zingen, luisteren naar een verhaal, een filmpje kijken en niet te vergeten: knutselen! Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee! 
(DBK)
Dinsdagochtend 25 oktober is de laatste dag van de VBC. Van 10.00-12.30 uur ben je van harte welkom!  Deze dag staat in het teken van “Jij telt mee”. Het programma van deze ochtend is verder vergelijkbaar met het programma van maandag.  Maar… om 12.00 uur gaan we met elkaar iets lekkers eten voor de lunch. Kom je ook weer?! 

Waar: PKN Gereformeerde kerk Waarder

Plaats: Dorp 24, Waarder

Wanneer: Maandag 24 oktober en dinsdag 25 oktober 2022

Tijd: 24 oktober van 10 uur tot 12 uur, 25 oktober van 10 uur tot 12.30 uur.

Voor vragen over de VBC op maandag 24 en dinsdag 25 oktober kunt u terecht bij: Sonja Seeleman ( familieseeleman@hotmail.com)  www.pknwaarder.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp