Open call Singelkunst Woerden 2025

Woerden – Singelkunst is een gratis openlucht evenementen met 25 kunstwerken op, in en langs de historische Singel van Woerden. Na de succesvolle editie in 2022 keert Singelkunst van 8 maart t/m 20 april 2025 terug naar de Woerdense binnenstad met als overkoepelend thema: ‘VERBINDING’. Het wordt opnieuw een smaakvolle doch verrassende expositie met werk van professionals en amateurs, jong en oud, regionaal en landelijk. De kwaliteit is hoog, zowel op artistiek als technisch niveau.

Open Call
De organisatie heeft vijf plekken toegewezen aan lokale middelbare scholen. Voor de resterende plekken zoeken we kunstenaars die een voorstel willen doen voor een kunstwerk. Voor elke geselecteerde kunstenaar is een vergoeding beschikbaar conform de geldende landelijke richtlijn Kunstenaarshonorarium eventueel plus een vergoeding in de materiaalkosten.

Aanmelden en vervolg
Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich t/m 31 augustus 2024 aanmelden via een email naar inschrijven@singelkunst.nl. Vermeld in deze email minimaal de volgende informatie: volledige naam, contactgegevens, beschrijf je plan in maximaal 10 regels en stuur eventueel 1 plaatje mee. De kunstenaars ontvangen na hun aanmelding uitgebreide informatie over het vervolg van de procedure en de voorwaarden. Deadline voor de uiteindelijke indiening van het plan inclusief begroting is 15 september 2024. De selectie van de werken vindt plaat in oktober 2024.  

Meer informatie
Kom met het Artistieke team van Singelkunst in contact via inschrijven@singelkunst.nl. Kijk op www.singelkunst.nl voor een terugblik op de editie van 2022 en inspiratie op het thema van deze editie: ‘VERBINDING’.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp