Een mooi Kerstavontuur in Gouda met Saskia Langezaal

Voor dit kerstverhaal zijn we op stap naar Gouda gegaan. Daar ontmoetten we Saskia Langezaal, de bevlogen kracht en trotse eigenaar van de Goudse vestiging van Brownies&downieS en de betoverende cadeauwinkel “Jantje zag eens pruimen hangen”. En geloof ons, niet alleen kun je er genieten van heerlijke brownies, maar ook van een verrukkelijk bakje koffie!

Saskia, samen met haar partner, zorgt niet alleen voor een sfeervolle plek waar lekkernijen de hoofdrol spelen, maar ook voor een warme en inclusieve werkplek. Binnen haar team werken enthousiaste inwoners die hun roots delen in Bodegraven-Reeuwijk, waardoor de cirkel van gezelligheid en verbondenheid prachtig rond is.

Dus, als je ooit in Gouda bent en verlangt naar een smaakvolle traktatie, een gezellige sfeer en een dosis lokale liefde, breng dan zeker een bezoek aan Brownies&downieS en “Jantje zag eens pruimen hangen”.  De magie van de feestdagen wordt hier nog specialer gemaakt door Saskia en haar team!

De kerstperiode is natuurlijk niet compleet zonder onze jaarlijkse traditie van video’s met kerstverhalen, voorgelezen door zowel bekende als minder bekende inwoners van Bodegraven-Reeuwijk. Deze hartverwarmende verhalen brengen niet alleen een feestelijke sfeer, maar dragen vaak ook een mooie boodschap met zich mee. Elk verhaal is zorgvuldig uitgezocht door de vertolker zelf en voor ons als team van EDGH.nl vormt dit initiatief een essentieel onderdeel van ons platform en natuurlijk van de feestdagen. Een uiting van de warmte en verbondenheid die de kersttijd zo bijzonder maken. Het is als team ieder jaar weer  ons gezamenlijke cadeau aan jullie onze lezers en volgers.

#Gouda #KerstMagie #LokaleLiefde #BrowniesEnDownies #JantjeZagEensPruimenHangen

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter