Tournee finalisten Cameretten Festival

Drie kakelverse cabarettalenten hebben alles op alles gezet om tijdens de grande finale van de eerste Haagse editie van het oudste cabaretfestival van Nederland de felbegeerde juryprijs mee naar huis te nemen. De juryprijs is door de vakjury toegekend aan Yunus Aktas.

Cameretten, het oudste cabaretfestival van Nederland, bestaat sinds 1966. Jarenlang was Cameretten het enige in haar soort. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot hét onafhankelijke podium waar nieuw aanstormend cabarettalent zich presenteert voor publiek, jury en pers met aansprekende winnaars als Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Ronald Goedemondt en Jandino Asporaat.

De finalisten van Cameretten Festival 2022 zijn: Joey & Dave, Yunus Aktas en Selma Visscher. Alle drie de finalisten zijn te zien tijdens de uitgebreide finalistentournee.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

DONDERDAG 30 MAART

FINALISTEN TOURNEE CAMERETTEN FESTIVAL

GENRE: CABARET

AANVANG: 20.00 uur

ENTREE: € 19,50 inclusief drankje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter