Open Podium Evertshuis: Het Platform voor Jouw Talent

Bodegraven – Ben je klaar om je verborgen talenten aan de wereld te tonen? Kun je niet wachten om je muzikale vaardigheden, zangtalent, danskunsten, beatboxvaardigheden, jongleeracts, acrobatiek of humoristische grappen te delen? Het Open Podium in het Evertshuis biedt jou die kans! Of je nu alleen optreedt, samen met anderen je talenten wilt laten zien, 6 of 66 jaar oud bent, gelijkgestemde artiesten wilt ontmoeten of podiumervaring op wilt doen, dit evenement is open voor iedereen.

Om je aan te melden hoef je alleen maar een e-mail te sturen naar info@evertshuis.nl met als onderwerp “Open Podium 2024”. Geef ons een idee van wat je gaat doen en we zorgen ervoor dat je een plekje op ons podium krijgt.

Ben je nog steeds niet overtuigd? Laat me je inspireren met voorbeelden van beroemdheden die hun carrière begonnen zijn op open podia. Zoals Ed Sheeran, voordat hij wereldwijd stadions vulde. Of de met Grammy’s bekroonde zangeres Adele. Zij begon haar pad naar faam op de lokale podia van haar geboortestad Londen.

Als je ambities wat bescheidener zijn dan die van de grote wereldsterren, grijp dan ook deze kans. Het is namelijk goed voor je ervaring om eens op het podium te staan met andere lokale artiesten.

Meer informatie en inschrijven doe je via : info@evertshuis.nl ovv Open Podium 2024.

ZATERDAG 1 JUNI 2024

EVENEMENT

AANVANG 14:00 tot 17:00 uur

ENTREE GRATIS


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter