Geef uw mening over de wijkmobiliteitsplannen

In 2022 heeft de gemeente gewerkt aan ontwerp-wijkmobiliteitsplannen voor de Binnenstad, Korte Akkeren en Kort Haarlem. Ook is in 2022 de ontwerp-nota grote en zware voertuigen Gouda geschreven. Deze ontwerp-plannen helpen om het verkeer in de wijken veiliger te maken en om de wijk fijner om in te wonen. De ontwerp-plannen kunt u bekijken op de pagina Terinzagelegging, onder ‘overige stukken’.

De ontwerp-plannen liggen nu ter inzage. Dat wil zeggen dat u uw mening kunt geven over deze ontwerp-plannen. Dat heet een zienswijze indienen.

Foto: Astrid den Haan

Zienswijze indienen

De ontwerp-plannen liggen tot en met 25 januari 2023 ter inzage. Tot die tijd kunnen bewoners, ondernemers en organisaties hun mening geven over de ontwerp-plannen. Hoe u een zienswijze indient kunt u ook lezen op de pagina Terinzagelegging. Klik op het onderwerp waarover u uw mening wil geven.

Wilt u de stukken in het Huis van de Stad inzien? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 14 0182.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter