Ronald Snijders | Als Mens try-out (met theaterbuffet)

Ronald Snijders werkt momenteel aan een nieuw programma: ‘Als Mens’, waarin hij verhalen gaat vertellen over zijn echte leven, als mens. Wie is de man achter de absurdist? En vooral: hoe komt-ie daar? Maar waarschijnlijk zal hij toch ook gewoon weer met taalgrappen strooien, vreemde liedjes zingen en over de randen van de logica heen banjeren. 

Ronald Snijders maakte Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show, Groot Succes 2 en Een avond met mij. ‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant eerder. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte Theaterkrant. Zijn specialisme: absurdisme verpakt in geheel eigen opgewekt-verwarrende logica, en gebracht als halve terzijdes, presentatieteksten, nieuwe woorden, dansjes en diashows. 

Ronald Snijders schreef o.a. De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring.

Theaterbuffet
Geniet optioneel van een heerlijk theaterbuffet, bereid door onze huiscateraar Koksvisie, voorafgaand aan de voorstelling (19.00 – 20.00 uur) bestaande uit:

  • Brood / aïoli / kruidenboter
  • Vegetarische salade / dressing
  • Vis van het seizoen / Hollandaisesaus (vis)
  • Penne pesto / fijne groenten / nootjes (vegetarisch)
  • Aardappels gratin / truffelolie
  • Gesmoorde, gemengde groenten
  • Klein dessert: Sinaasappelmousse / mango coulis / verse aardbeien / slagroom

Het theaterbuffet is te bestellen tot uiterlijk twee dagen voorafgaand aan de voorstelling en gaat door bij minimaal 20 deelnemers. Kies bij het bestellen voor de optie ‘Normaal/Parkvilla Vriend met theaterbuffet’. Heb je dieetwensen? Stuur dan na het bestellen een e-mail naar theater@parkvilla.nl

Kaartverkoop (incl. consumptie)

Normaal: € 18,50
Parkvilla Vriend: € 16,50 
Normaal + theaterbuffet: € 51,00
Parkvilla Vriend + theaterbuffet: € 49,00

Datum

01 jun 2024
Verlopen!

Tijd

20:30

Locatie

Cultuurcentrum Parkvilla
Cornelis Geellaan 2, 2406 JG Alphen aan den Rijn
Website
http://www.parkvilla.nl

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp