Oude Haven Concert in Schoonhoven

Het is 20:00 uur, de stoelen staan gereed, de lichten branden, de musici staan “in de coulissen”, de vrijwilligers van de Stichting Schoonhoven Klassiek verwelkomen hun gasten met een programma en begeleiden hen naar een stoel. Om 20:30 uur is de spanning even voelbaar en dan klinken de eerste noten over het kalme water van de Oude Haven door de koele zomeravondlucht….    Welkom bij het jaarlijkse Oude Haven Concert!

De historische binnenstad van Schoonhoven kent vele leuke plekjes, en één daarvan is de Oude Haven, direct achter De Waag. Eind jaren ’90 zat een kleine groep muziekliefhebbers en één musicus van beroep bij elkaar en filosofeerden over een openluchtconcert op deze romantische plek. Aan het water, onder de kastanjebomen. Het Oude Haven Concert was geboren!

Op zaterdag 31 augustus 2024 vieren we alweer een jubileum van het Oude Haven Concert! Speciaal hiervoor hebben we een feestelijk programma samengesteld met een klinkende line-up! Kom genieten van de heerlijke (semi-) klassieke muziek van musici van topniveau.

Aanloop: vanaf 20.00 uur – Aanvang concert: 20.30 uur (stipt!). 

Na afloop: drink gezellig een drankje op het Kazerneplein tijdens de Afterglow. Vanwege het jubileum zorgen we ook hier voor een muzikale omlijsting. Komt u ook? wie wel komt is het van Gogh trio

Info over het programma www. oudehavenconcert.nl

Datum

31 aug 2024

Tijd

20:00

Locatie

Podium over de Oude Haven
Schoonhoven

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp