MuziekFabriek: Een magische middag met Lydia Zwart!

Hisilicon Balong

Dit jaar wordt het een fantastisch geweldig muziekfeest bij de MuziekFabriek! Wij  presenteren met trots ons programma voor zaterdag 31 augustus.

We verwelkomen namelijk buikspreekster en muzikante Lydia Mussche-Zwart. Ze is bekend van haar betoverende kindervoorstellingen en educatieve programma’s. Lydia, dochter van Boudewijn Zwart die ’s avonds optreedt tijdens het Oude Haven Concert, heeft een passie voor muziek en cultuur die ze met veel enthousiasme deelt met jong en oud.

Magische reis
Tijdens de MuziekFabriek neemt Lydia je mee op een magische reis met haar voorstelling “Bellen en het Torenbeest”. In deze interactieve show maak je kennis met de beiaard, één van de meest bijzondere muziekinstrumenten van Nederland. Samen met pratende buikspreekpoppen en vrolijke kamer-beiaardmuziek leer je alles over klokken, bellen en de mysterieuze ‘beiaar-dier’. Deze voorstelling zit boordevol muziek, humor en leerzame momenten, en oefen je met ritme, luisteren en samenzang.

Super leuk!
Eerder publiek was laaiend enthousiast: “Wat hebben zowel de kinderen als aanwezige volwassenen genoten van deze voorstelling! Veel afwisseling, humor en ondertussen ook nog informatief!”

Mis deze magische middag niet
Laat je kinderen genieten van de muzikale avonturen van Lydia Zwart tijdens de MuziekFabriek, onderdeel van het Oude Haven Concert in Schoonhoven. Het belooft een onvergetelijke middag te worden vol muziek, plezier en educatie!

Datum

31 aug 2024

Tijd

16:00

Locatie

Podium over de Oude Haven
Schoonhoven

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp