James Oesi en Djuwa Mroivili | Adoration

Voor het eerst werken contrabassolist James Oesi en pianiste Djuwa Mroivili samen. Met een bijzonder programma vol bekend en minder bekend klassiek repertoire. Gecentreerd rondom eind 19e en begin 20ste eeuw met werken van Dvořák, Brahms en Gerswhin, plaatsen Mroivili en Oesi ook muziek van klassieke componisten van kleur uit dezelfde tijd.

Vanuit Engeland Samuel Coleridge-Taylor en vanuit de Verenigde Staten Florence Price, William Grant Still en Robert Nathaniel Dett. Terwijl ze grote invloed hadden op hun tijdgenoten zijn deze namen pas de laatste jaren steeds bekender aan het worden bij een groter publiek. Hiernaast zetten Oesi en Mroivili ook traditionele Afro Amerikaanse werken vanuit die tijd op het programma die grote invloed hadden op Dvořák en Gershwin waardoor de context van deze werken wat helderder wordt gemaakt voor het publiek van nu.

High tea
Voorafgaand aan het concert (om 13.00 uur) kan je genieten van een heerlijke high tea (duur circa 1,5 tot 2 uur). Kosten: € 27,50 p.p., inclusief thee. 

Zoete etagère met o.a.:
– Scones / clotted cream/ lemon curd / jam
– Engelse cheesecake
– Chocolade variatie
– Mini patisserie (klein gebak en koek)
– Spiesje met vers fruit

Hartige etagère met o.a.:
– Kleine wraps met biologisch gegrilde groenten / gerookte kip en mango
– Minibroodje belegd met vis
– Combinatie van vingersandwiches met kaas of vleeswaren
– Miniquiche
– Vegetarisch soepje van het seizoen

Datum

22 sep 2024

Tijd

15:00

Locatie

Cultuurcentrum Parkvilla
Cornelis Geellaan 2, 2406 JG Alphen aan den Rijn
Website
http://www.parkvilla.nl

Kosten

€18.50

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp