Festival Gouda Maakt Toekomst

Zondag 2 juni vindt de derde editie van het festival Gouda Maakt Toekomst plaats op de creatieve broedplaats GOUDasfalt. Tijdens het festival maak je als bezoeker kennis met Toekomstmakers en raak je geïnspireerd om er zelf ook één te worden. Het festival is gratis en duurt van 12.00 tot 18.00 uur.

Gouda Maakt Toekomst is een festival waar je Toekomstmakers ontmoet en er zelf een kunt worden! Je maakt kennis met de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en hoe makkelijk en leuk dit kan zijn. Het festival werd in 2022 voor het eerst georganiseerd door een ambitieus team vrijwilligers. Door de enthousiaste reacties en het vele bezoekers van voorgaande edities, is de organisatie weer bijeengekomen om nieuwe plannen te smeden voor 2024. Het festival verwelkomt iedereen, jong en oud, van alle achtergronden, binnen en buiten Gouda.

Op het festival vind je kramen met vintage, handgemaakte, upcycled, fairtrade en ecologische producten. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor iedereen. Van workshops die je klaarstomen voor de toekomst tot kleinkunst en innovatie, sprekers, muziek en heerlijk vega(n) eten.

Meer informatie: www.goudamaakttoekomst.nl

Datum

02 jun 2024
Verlopen!

Tijd

12:00

Locatie

GOUDasfalt
Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp