Nieuwe Expositie in het Groene HartHuys in Bodegraven


Bodegraven – Het Groene HartHuys presenteert binnenkort met trots een nieuwe kunstexpositie waarin vier getalenteerde kunstenaars hun werk tentoonstellen. Bezoekers kunnen onder andere genieten van sieraden en aquarellen. De officiële opening vindt plaats op zondag 4 augustus om 16.30 uur.

Marijke van Es toont haar prachtige en creatief uitgevoerde sieradensets. Aad Kouwenhoven brengt zijn krachtige en dynamische aquarellen ten toon. Zijn werken zijn geïnspireerd door de natuur, waarbij water een belangrijke rol speelt. Maria van ‘t Hullenaar neemt u mee in haar zoektochten die uitmonden in zeer speciale keramiek of papierwerken met een boodschap. Tenslotte zijn er forse foto’s te zien van Hans van der Kam die al tientallen jaren de branding fotografeert, omdat water nooit verveelt.

Het Groene HartHuys nodigt u van harte uit om de opening bij te wonen en deel te nemen aan een inspirerende middag vol kunst en creativiteit. Deze tentoonstelling biedt een bijzondere kans om de werken van deze vier kunstenaars te bewonderen en meer te ontdekken over hun motivatie en artistieke werkwijze.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp