Eerste editie Undercover Festival Gouda volledig uitverkocht

GOUDA – Aanstaande zaterdag vindt de eerste editie van Undercover Festival Gouda plaats op GOUDasfalt. Het gloednieuwe festival werd in februari van dit jaar aangekondigd en het bleek al snel een succes. Ruim twee weken voor aanvang waren alle tickets verkocht. Bezoekers kunnen een festivaldag verwachten met legendarische muziek, gespeeld door topmuzikanten uit de Nederlandse muziekscene. 

Het ‘Undercoversessies-concept’ is al jaren een succes in Nederland. Professionele muzikanten vormen gelegenheidsbands om de muziek van hun helden te eren. Dat doen ze jaarlijks op Zwarte Cross en op meerdere locaties in het land. Sinds 2022 heeft het concept ook Gouda bereikt, met de Theaterbakkerij als nieuwe locatie. 

In de Theaterbakkerij ontstond het idee voor een jaarlijks festival met de Undercoversessies in de hoofdrol. Samen met organisator Gouds Geluk werd het plan vormgegeven. Het resulteerde in een festival op GOUDasfalt, compleet met foodtrucks, barren, een 70’s, 80’s, 90’s Silent Disco met vinylplaten, voldoende faciliteiten en natuurlijk een mooi podium voor de artiesten. 

Nederlands Elftal

Afgelopen dinsdag verzekerde het Nederlands elftal zich van een plek in de kwartfinale op het EK. Zaterdag wordt er om 21:00 uur afgetrapt in Berlijn. Het Undercover Festival is dan nog in volle gang. Daarom zorgt de organisatie voor schermen op het terrein waar voetballiefhebbers de wedstrijd kunnen volgen. Ook opent De Theaterbakkerij, gelegen aan het festivalterrein, exclusief voor festivalbezoekers de deuren. Daar is Nederland – Turkije op een groot scherm in de theaterzaal te volgen. 

Uitverkocht

De organisatie merkt dat er nog veel mensen op zoek zijn naar tickets voor het uitverkochte festival. Zij roepen op om goed op te passen van waar en van wie je tickets overneemt. Een betrouwbaar doorverkoop platform als Ticketswap wordt aanbevolen. Bezoekers die volgend jaar niet achter het net willen vissen kunnen zich alvast aanmelden voor de nieuwsbrief via https://bit.ly/UndercoverFestival2025, om als eerste toegang te krijgen tot de ticketshop van volgend jaar.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp