In de Vertelstal: Bastiaan de Zwitser

Bodegraven – Op zaterdag 13 juli om 20.00 uur brengt Bastiaan de Zwitser het verhaal “Het land waar niemand doodgaat” van Italo Calvino ten tonele. Dit is een van de drie prachtige verhalen die Bastiaan vertelt over hoe je de dood kunt ontkennen, ermee worstelen en zelfs hoe je de dood tot vriend kunt maken. Een tikkeltje wrang misschien, maar niet zo erg als het klinkt. De ras verteller verrast zijn publiek. Neemt u mee in uw eigen wereld van verbeelding die tot u spreekt en nodigt u uit tot meedenken.

Bastiaan de Zwitser is een verhalenverteller met een mooie stem en theatraal spel zonder dat het onrustig is. Hij zit al zo’n 15 jaar in het vertellersvak. Naast vertellen heeft hij net een studie tot Humanistisch Geestelijke Verzorger afgesloten en gaat ook binnenkort in die functie aan de slag.

Voor reserveringen en informatie kunt u contact opnemen via groenord@xs4all.nl. De entree bedraagt 12 euro, inclusief koffie/thee. De voorstelling vindt plaats in de Vertelstal aan de Buitenkerk 57 in Bodegraven.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp