De Schijnwerper speelt ‘Zusters in Zaken’ in Theater Concordia

Haastrecht – In november speelt toneelvereniging De Schijnwerper uit Haastrecht de voorstelling ‘Zusters in Zaken’ onder regie van Miranda van der Heul. Theater Concordia wordt een week lang omgetoverd tot klooster. Na de succesvolle jubileumvoorstelling ‘Het Imperium der Dieren’ van vorig jaar, is er dit seizoen gekozen voor een komisch stuk. Reserveer nu alvast uw kaarten.

Het verhaal
Het klooster van moeder-overste en de zusters Agaath, Clara en Francisca is in grote geldnood. Het ziet er zelfs naar uit dat binnen enkele maanden het klooster failliet zal gaan. Aartsbisschop Siemelink, die ieder jaar een weekje in het klooster komt uitrusten, is dan ook van plan om het klooster te verkopen en wil de zusters ergens anders plaatsen. Dat laten ze niet zomaar gebeuren. Gelukkig hebben twee zakelijke zussen een uniek idee voor andere exploitatiemogelijkheden.

Deze kans grijpen de zusters natuurlijk met alle handen aan, ook biechtvader Pastor Breukelmans gaat mee met het nieuwe concept. Bovendien staat er een nieuwe novice, Rianne, op de stoep. Binnen korte tijd ontstaat er een goedlopend vakantiepark. Kunnen de zusters dit succes volhouden? Als de Aartsbisschop woest op de stoep staat, dreigen de zaken alsnog vreselijk mis te gaan.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten hoe dit afloopt? Kom dan op 9, 10, 15 en 16 november naar Theater Concordia in Haastrecht. Kaarten zijn te reserveren via www.deschijnwerper.nl of telefonisch via 0182 – 502652.

Praktische informatie:

Locatie:           Theater Concordia, Concordiaplein 1, Haastrecht
Aanvang:         20:15 uur op za 9, vr 15 en za 16 nov
                        14:30 uur op zo 10 nov
Entree:            € 15,00 per persoon

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp