Opening van het 12e seizoen van Country Café Concordia

Gouda – Zondag 29 september is het zover! De ‘R’ zit weer in de maand, dus tijd voor het vaste Country Music afspraakje op de laatste zondag van de maanden september t/m april.

Huistrio Change of Key trapt het seizoen af met niemand minder dan:  top fiddler JOOST van ES. Een bekende naam binnen het Country- , Folk-  & Bluegrass circuit van Nederland. Een kleine greep uit zijn muzikale activiteiten zijn bijvoorbeeld: gastoptredens bij Ruud Hermans, Blue Grass Boogiemen en Douwe Bob, maar ook met zijn eigen band 4Wheel Drive, timmert hij Europees aan de weg. De laatste jaren maakt Joost ook deel uit van de band van singer/songwriter Bertolf.

Change of Key vindt het zeker een eer om deze virtuoos te mogen begroeten in Country Café Concordia.

Een greep uit het repertoire van Joost wordt vermengd met songs die de leden van het trio graag eens met een fiddler (zo wordt een violist in de Bluegrass & Country music genoemd) zou willen uitvoeren. Mis deze kans niet om deze voortreffelijke musicus te horen samensmelten met de muzikale inbreng van de leden van het trio, Daniëlle, Joop & Marijke. Een plaatsje bespreken betekent verzekerd zijn van een stoel in de mooie ambiance van Theaterzaal Concordia en de entree is slechts € 12,50 pp. Informatie en reserveren via info@marykee.com of 06 54918147

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp