Jong, jongeren en oudere jongeren swingen tijdens Festival De Verwondering

Gouda – Tijdens Festival De Verwondering vindt op vrijdagavond 20 september a.s. voor het eerst het popmuziekevent DISCODIP plaats in Cultuurhuis Garenspinnerij. Cultuurhuisgenoten StudioGonz en De Kunstmachine, in samenwerking met de Regenboog Alliantie Gouda organiseren dan een swingende avond waar jong, jongeren en ouder jongeren ‘uit hun dak’ kunnen gaan. Voor de jongsten is er een kinderdisco met DJ Job (9 jaar). Voor de oudere jongeren is er Early Clubbing met VJ Tino, Karaoke en een Pubquiz. Jongeren dansen daarna de nacht in met een DJ-Party met Goudse line up, in StudioGonz.

“Met deze avond willen we een plek creëren waar iedereen welkom is om samen te genieten van muziek. Wat je leeftijd, achtergrond of muzieksmaak ook is: je bent welkom als je van dansen houdt! Met de DiscoDip bieden we jonge talentvolle DJ’s uit Gouda een podium én we brengen de discoavond, die we vóór de coronaperiode ook geregeld organiseerden, weer terug in Cultuurhuis Garenspinnerij, als culturele huiskamer van de stad.” – Leonie Schouten, directeur-bestuurder Cultuurhuis Garenspinnerij – De Kunstmachine.

PROGRAMMA DISCODIP

19.00 – 20.30 uur – KINDERDISCODIP | Voor kinderen uit groep 5 t/m 8
DJ Job (9 jaar) draait en er is gratis popcorn en limonade. Dresscode: Kleur! Glitter! Ouders kunnen ondertussen een drankje drinken in onze foyer. Entree: gratis! Breng al je vriendjes mee!

20.00-00.00 uur – DISCODIP EARLY CLUBBING & KARAOKE | 18+
Lekker dansen, zingen en de volgende dag fris toch opstaan! DJ Tino draait de grootste discohits met clips op het videoscherm. Dresscode: Back to disco! Pruiken, snorren, brillen, leggings… alles mag! En tussendoor kun je je eigen zangkunsten showen in onze Karaoke. Entree: gratis! I.s.m. Regenboog Alliantie Gouda.

20.30 – 22.00 uur – DISCODIP PUBQUIZ | 18+ | Voor teams van 4 – 5 personen
“Als je wint, heb je vrienden.” Leuk om te combineren met een dansje tijdens de Early Clubbing! Dresscode: Voor wie wil… discovibes! Entree: gratis. Je team aanmelden kan via deze link.

23.00-03.00 uur – DISCODIP HOUSE PARTY | 18+ | Line up: Jip Dijkstra, Raven, Lars Jansen
Goudse DJ’s in the house! Tickets: € 6,75 (incl. 1 consumptie) via deze ticketlink. Entree tot 00.00 uur via de ingang van StudioGonz aan de Turfsingel. Volg ook dit Discodip event op Instagram.

DE KUNSTMACHINE OP ZATERDAG TIJDENS DE VERWONDERING
Ook op zaterdag levert De Kunstmachine een bijdrage aan Festival De Verwondering, als start van het culturele seizoen in Gouda. In de Vroesentuin kan je meewerken aan een gezamenlijk kunstwerk. KAPR, het kunst-/performanceproject van de kunstenaars Astera Mortezai en Nicolas Manenti vind je op verschillende locaties. Voor ouders met kids is er een speurtocht naar kleine kunstwerkjes die her en der verstopt zijn in de stad. Diverse Goudse koren treden op gedurende de dag op de Koorbrug, in de Zeugstraat, bij het Stadhuis op de Markt en bij de Agnietenkapel. Ook het gelegenheidskoor Zing Nederlands met me met nieuwkomers en anderstaligen laat van zich horen. Meer informatie over het ons aandeel in het programma is te vinden op cultuurhuisgarenspinnerij.nl/verwondering

DISCODIP tijdens Festival de Verwondering

Cultuurhuis Garenspinnerij
Vrijdag 20 september – 19.00 tot 03.00 uur
Info, tickets en aanmelden via: cultuurhuisgarenspinnerij.nl/discodip

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp