Najaarsmarkt Evertshuis: Volop muziek, kaasfondue en veiling

Bodegraven-Reeuwijk – Tijdens hét jaarlijkse evenement van Bodegraven, de Najaarsmarkt, zijn er dit jaar twee maar liefst twee avonden met volop muziek en kaas in het Evertshuis.

Op vrijdagavond 13 september speelt de rockcoverband HippZ uit Woerden. De band bestaat uit een aantal  doorgewinterde muzikanten. Ze spelen bekende rockcovers van o.a. Rolling Stones, Golden Earring, Joe Cocker, De Dijk, Metallica, Herman Brood, U2 en vele anderen. Waar de band speelt is het altijd feest! De toegang is gratis en de deuren gaan om 20.30 uur open.

Wie Najaarsmarkt zegt, zegt KAAS. Na jaren van afwezigheid is het weer tijd voor de traditionele Kaasfondue in het Evertshuis. Zaterdagavond 14 september wordt een bijzondere avond. Naast gezellig eten met elkaar in de vernieuwde horeca ‘bij Bor’ en een muzikaal optreden door Babette Zwinkels, wordt de Evertshuisveiling nieuw leven ingeblazen. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan o.a. de renovatie van de vleugelpiano en speciale culturele projecten voor alle inwoners van Bodegraven-Reeuwijk.


Babette Zwinkels is een 22-jarige singer-songwriter met een liefde voor het Franse chanson. Sinds een aantal jaar speelt Babette regelmatig de mooiste chansons op een Franse markt aan de Lange Vijverberg in Den Haag, op festivals en cafeetjes en in het voorprogramma van chansonnière Tess Merlot.

Ga voor kaarten en meer info naar www.evertshuis.nl

Praktische informatie

NAJAARSMARKT
VR 13 SEPTEMBER 2024 |Rockcoverband HIPPZ
Aanvang 21.00 uur | 20.30 uur deur open | Gratis toegang

ZA 14 SEPTEMBER 2024 | Kaasfondue en veiling
Kaasfondue aanvang 18.00 uur | € 25,00 p.p.
Veiling aanvang 20.00 uur | Gratis toegang

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp