Gouwe Bigband Live bij Fort Wierickerschans

Bodegraven – Op zaterdag 14 september aanstaande staat een bijzonder evenement op de agenda voor liefhebbers van jazz en geschiedenis. De Gouwe Bigband, bekend om hun swingende en dynamische optredens, geeft een gratis concert op de unieke locatie van Fort Wierickerschans in Bodegraven. Gelegen in het hart van het Groene Hart, tussen Bodegraven en Nieuwerbrug, biedt dit historische fort de perfecte achtergrond voor een avond vol muziek en cultuur.

Fort Wierickerschans, met zijn rijke en lange geschiedenis, vormt een indrukwekkend decor voor het concert. De bezoekers krijgen niet alleen de kans om te genieten van de energieke klanken van de Gouwe Bigband, maar kunnen tegelijkertijd het fort en zijn bijzondere omgeving verkennen. Een ideale gelegenheid voor een muzikaal uitje in een van de mooiste gebieden van Nederland.

Het concert is gratis toegankelijk en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid naast het fort. Via een charmante loopbrug wandel je zo het terrein van deze historische plek op. Voor de bezoekers die willen genieten van een hapje en een drankje is er ter plaatse horeca aanwezig, zodat het je aan niets ontbreekt tijdens deze sfeervolle avond.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp