Gemeente Bodegraven-Reeuwijk introduceert Groene Hart Pas

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk zet een belangrijke stap om haar inwoners actief te betrekken bij sport, cultuur en recreatie. Met de introductie van de Groene Hart Pas, die op 1 januari 2025 van start gaat, wil de gemeente ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht leeftijd of inkomen, toegang heeft tot diverse activiteiten binnen de regio. Deze pas biedt inwoners de mogelijkheid om een tegoed te gebruiken voor sportclubs, muzieklessen, theaterbezoek, musea, bioscopen, zwembaden en andere recreatieve activiteiten.

De Groene Hart Pas is een samenwerking tussen verschillende gemeenten in het Groene Hart en beoogt de toegankelijkheid tot activiteiten voor zoveel mogelijk inwoners te vergroten. Dit initiatief sluit aan bij de ambitie van de gemeente om een inclusieve gemeenschap te creëren, waarin elke inwoner volwaardig kan deelnemen aan het maatschappelijk leven.

Oproep aan Lokale Ondernemers en Organisaties

Om de Groene Hart Pas tot een succes te maken, doet de gemeente een oproep aan lokale ondernemers en organisaties om zich aan te sluiten bij het initiatief. Deelname aan de Groene Hart Pas brengt geen extra kosten met zich mee, en geeft inwoners de mogelijkheid hun tegoed bij deelnemende partijen te besteden. Hierdoor kunnen bedrijven en instellingen profiteren van extra bezoekers en deelnemers, terwijl ze bijdragen aan een toegankelijk en divers aanbod voor de lokale gemeenschap.

Vervolgstappen en Contact

De gemeente start binnenkort met het actief benaderen van potentiële partners. In de komende maand zullen lokale sportclubs, culturele instellingen en recreatieve organisaties meer informatie ontvangen over hoe ze kunnen deelnemen aan de Groene Hart Pas. De gemeente ondersteunt partners bij het aanmelden en zorgt voor duidelijke informatie over het gebruik van de pas.

Met de Groene Hart Pas wil de gemeente Bodegraven-Reeuwijk het voor iedereen mogelijk maken om actief deel te nemen aan het rijke culturele en sportieve leven in de regio.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp