Nieuw seizoen Royal Opera House bij Parkvilla

Alphen aan den Rijn – Ook dit jaar biedt Parkvilla liefhebbers van opera en ballet een unieke kans om voorstellingen van wereldklasse te ervaren. In de geheel vernieuwde filmzaal van Parkvilla gaan op zondag 15 september de deuren open voor de eerste voorstelling van het seizoen: de Italiaanse opera Le Nozze di Figaro, als onderdeel van de speciale Italië themadag.

Bezoekers voelen zich alsof ze op de eerste rij zitten in het Royal Opera House, volledig omringd door de sfeer van wereldklasse opera en ballet. Meeslepende aria’s en schitterende dansen zorgen voor een diepe, onvergetelijke indruk.


Le Nozze di Figaro op 15september
Figaro gaat trouwen en in huize Almaviva belooft het een roerige dag vol onthullingen en schandaal te worden. De opera buffa van Mozart zit vol wendingen en komedie wordt afgewisseld adembenemende schoonheid.

Alice’s Adventures in Wonderland op 20 oktober
Struikel het konijnenhol in met deze balletuitvoering van het beroemde familieverhaal van Carroll Lewis. Reis met Alice door Wonderland en verbaas je over allerlei merkwaardige personages.

Assepoester op 15 december
Ga deze Kerstmis naar een etherische wereld waar de toverspreuk van een fee dromen laat uitkomen. Dit magische ballet is een theaterbelevenis voor jong en oud.

Alle voorstellingen vinden plaats op zondagmiddagen. Het volledige programma voor 2024 is inmiddels beschikbaar op de website van Parkvilla en de kaartverkoop is gestart. Wees er snel bij om een plekje te bemachtigen en deze unieke voorstellingen niet te missen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp