Open repetitie bij Kamerorkest Midden-Holland

Gouda – Op maandagavond 16 september houdt het Kamerorkest Midden Holland een open repetitie in hun repetitieruimte. Muzikanten die viool, altviool, contrabas, trompet of hoorn spelen, zijn vanaf 19.45 uur van harte welkom om deel te nemen. Kamerorkest Midden Holland is een klein, enthousiast kamerorkest bestaande uit gevorderde amateurmusici. Het orkest speelt muziek variërend van de late barok tot de vroege romantiek en waagt zich af en toe aan modernere werken.

Sinds januari 2023 staat het orkest onder leiding van Sjoerd Haver (www.sjoerdhaver.nl). De repetities vinden plaats op maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur in de dependance van de ISK-school aan de Calslaan 100 in Gouda, nabij sporthal De Mammoet. Er wordt serieus gerepeteerd, maar altijd met veel plezier.

Het orkest heeft de ambitie om door te groeien tot een ensemble dat in staat is de meeste klassieke stukken in hun originele, authentieke bezetting uit te voeren. Daarom is het Kamerorkest Midden Holland op zoek naar meer enthousiaste en gevorderde muzikanten, met name strijkers (viool, altviool, cello, contrabas) en hoornisten.

Daarnaast streeft het orkest ernaar om in de regio Midden Holland dé plek te worden voor gevorderde amateurs om samen muziek te maken. Hiermee wil het orkest bijdragen aan een hoog niveau van muziekcultuur, muziekeducatie en het bieden van voldoende orkestplaatsen voor jonge muzikanten in de regio. Het Kamerorkest Midden Holland wil jonge, talentvolle musici de kans geven zich muzikaal te ontwikkelen onder professionele leiding.

Meer informatie is te vinden op de website: www.somh.nl.


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp