Kom op 24 augustus schilderen in Moordrecht tijdens ‘Pop-Up Paris’

Moordrecht – Galerie Mevrouw Boon roept schilders, tekenaars en andere creatievelingen op om op zaterdag 24 augustus van 12:00 tot 17:00 neer te strijken in de historische en Frans aandoende dorpskern van Moordrecht om hun werk te demonstreren aan voorbijgangers. Hoe meer mensen meedoen, hoe leuker het wordt. “Samen maken we er een ‘Pop-Up Paris’ van!

Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan die dag tussen 12:00 en 13:00 bij Mevrouw Boon (Dorpsstraat 60) en zoek vervolgens je eigen mooie plekje uit in een van de smalle straatjes, op een van de verborgen pleintjes of langs de prachtige Hollandsche IJssel om lekker creatief aan de slag te gaan en andere kunstenaars te ontmoeten. Om 15:30 verzamelt iedereen zich met zijn of haar werk op het Kerkplein en maken we er met elkaar een open expositie van. Van 16:00 tot 17:00 geven beiaardiers Boudewijn Zwart en Midori Conneman als kers op de taart een carillonconcert vanuit de Dorpskerk met een Frans tintje. Dit belooft een heerlijke dag te worden vol ‘joie de vivre’!

Lees vooraf goed de voorwaarden door op www.mevrouwboon.nl/huiskamertheater/pop-up-paris. Bij slecht weer gaat de middag niet door.

Tot slot: ben je akoestisch muzikant en wil je de Franse sfeer (vrijwillig) met een zomers deuntje verrijken? Stuur dan even een mailtje naar info@mevrouwboon.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp