Suppen in het Groene Hart 

Nieuwkoop – Suppen op de Nieuwkoopse PlassenSuppen is dé manier om de Nieuwkoopse Plassen te ontdekken. Onze locatie bevindt zich bij Restaurant Zuideinde, Bregje Nieuwkoop, deze is gevestigd aan het water. Bij ons stap je vanaf het terras met je SUP het water op!.

Suppen op de Nieuwkoopse Plassen
Suppen is dé manier om de Nieuwkoopse Plassen te ontdekken. Onze locatie bevindt zich bij Restaurant Zuideinde, Bregje Nieuwkoop, deze is gevestigd aan het water. Bij ons stap je vanaf het terras met je SUP het water op!.

De Nieuwkoopse Plassen is een uniek natuurgebied dat grenst aan o.a. Nieuwkoop en Noorden. Dit alles bevindt zich in ‘t Groene Hart. De Nieuwkoopse Plassen is een laagveenmoeras; een echt typisch Hollands landschap en het leefgebied van veel bijzondere dieren en planten. Je kunt hier bijvoorbeeld de lepelaar spotten, reeën zien grazen en met heel veel geluk zie je een otter zwemmen. Laat je verrassen door dit prachtige stuk natuur. 

Er zijn verschillende mogelijkheden. Van er zelf een uurtje/ dag/deel op uit, tot georganiseerde tour- tochtjes, een meditaties- les, bedrijfs- uitje en coaching/therapie op de sup. Met een grotere groep/familie-, een dagdeel doorbrengen op het water en in de natuur? Ook dat kan. 

Reserveer of mail naar info@suppeninhetgroenehart.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp