De Verwondering komt er weer aan

Gouda – Ook dit najaar verandert Gouda opnieuw in een groot bruisend festival. Van 19 tot en met 21 september transformeert het historische centrum van Gouda weer tot het levendige hart van “De Verwondering”. In navolging van het succesvolle Gouda750 Finale, dat in 2022 werd gevierd, keert De Verwondering terug als een jaarlijks evenement en markeert het de opening van het culturele seizoen in Gouda. Bezoekers kunnen zich verheugen op een rijk scala aan activiteiten, waaronder muziekoptredens, beeldende kunst, dans, (straat)theater en spectaculaire verrassingen op diverse locaties in de binnenstad.

Gratis festival
Bijna alle programmaonderdelen zijn gratis, voor sommige is het wel nodig om te reserveren of voor een klein bedrag een ticket te kopen. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar in verschillende pakketten en los per voorstelling, via de website van de Goudse Schouwburg

Koop een ticket voor een ander
Net als vorig jaar krijg je tijdens het bestellen van een ticket, te bestellen via de website van de Goudse Schouwburg, de optie om een ticket te doneren. Wil je Gouwenaars met een kleine beurs ook laten genieten van de Verwondering? Doneer dan een ticket en maak iemand heel erg blij!

Op deze website www.verwondering-gouda.nl vindt u het hele programma voor deze drie dagen

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp