Gouda, de mooiste dichtersstad van ons land

Afgelopen donderdag 4 juli verzamelden Goudse dichters zich in het IJsselhuis tijdens Dichters op Donderdag, een onderdeel van de Goudse Popweek. Chris Bellekom van Stichting Stadspoëzie presenteerde de avond, die bekend staat om zijn mix van poëzie, verrassende dichters en levendige Ierse live muziek, ‘met de beste bitterballen en drankjes van Gouda’. Het thema ‘pop’ stond centraal, wat zorgde voor extra inspiratie en creativiteit.

Iedereen was welkom om te komen genieten en iedereen kon zijn gedicht voordragen, of je nu een high-end dichter bent of gewoon af en toe iets moois schrijft. Volgens Chris Bellekom maakt dit Gouda de mooiste dichtersstad van ons land. We spraken hem op een bijzonder mooie avond.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp