Douane rolt illegale productielocatie waterpijptabak op

Bodegraven-Reeuwijk – De douane heeft op donderdag 4 juli een illegale waterpijptabakfabriek aangetroffen in Bodegraven. De productielocatie bevond zich in een woning, met daarbij bijna 400 kilo tabak. De aanwezige tabak en toebehoren zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

De productielocatie kwam aan het licht na een controle van de politie eenheid Den Haag. Eenmaal ter plaatse trof deze speciekuipen gevuld met waterpijptabak aan. De agenten schakelden de douane in. Meer informatie leest u op de website van de douane: www.overdedouane.nl > actueel > nieuws.

Melden
Ziet u zelf een situatie in uw eigen straat, buurt of wijk die u niet vertrouwt? Bijvoorbeeld een woning met afgeplakte ramen of een onbekend busje dat meerdere keren per avond door de straat rijdt? Geef dit dan door aan de politie via: 0900 8844 of aan Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000. Is er sprake van direct gevaar of een noodsituatie? Bel dan 112. Laten we samenwerken aan een veiligere omgeving voor iedereen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp