Crowdfunding nieuwe bioscoopstoelen Parkvilla geslaagd

Alphen aan den Rijn – Er is goed nieuws te melden! Met de crowdfundingsactie is meer dan € 32.000,– opgehaald. Hierdoor kan worden overgegaan tot de aanschaf van nieuwe bioscoopstoelen. Naast de stoelen krijgt de hele filmzaal een make-over. Iedereen die de actie heeft gesteund en een bijdrage heeft gedaan, wordt ontzettend bedankt.

De actie is vorig jaar december gestart en dankzij meer dan 215 donaties en vele kleine bijdragen via de filmtickets is er voldoende financiering binnengehaald voor de nieuwe bioscoopstoelen. Het is fantastisch dat velen Parkvilla een warm hart toedragen. Inmiddels is de opdracht gegeven en gaan de stoelen binnenkort in productie. De uitvoering zal plaatsvinden tijdens de zomerstop, evenals de aanvullende upgrades. Behalve nieuwe stoelen komt er een nieuwe vloer, worden de muren geverfd en worden nieuwe wandpanelen geplaatst. Gekozen is voor wandpanelen in plaats van lampen, omdat de panelen bijdragen aan de filmbeleving, terwijl de lampen alleen aan de sfeer bijdragen.

Iedereen die een stoeldonatie heeft gedaan, wordt per mail persoonlijk geïnformeerd over de voortgang. Meer informatie over de genoemde loterij als tegenprestatie volgt binnenkort. De ontwikkelingen worden nauwgezet gecommuniceerd.

Het najaar wordt met spanning tegemoet gezien, waarin in een prachtig vernieuwde zaal de mooiste filmparels vertoond kunnen worden!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp