REBO Sportontmoeting 2024

Bodegraven-Reeuwijk – Maandag 8 juli start voor de 14e keer de REBO-Sportontmoeting. Na maanden van voorbereiding is de organisatie klaar voor een mooie, nieuwe editie. Dit jaar komen de sporten korfbal, badminton, klaverjassen, beachvolleybal, hockey, jeu de boules voorbij, en traditioneel wordt afgesloten met het slotevenement.

Tijdens de vorige editie wist ESTO ervandoor te gaan met de wisselbeker, maar welke vereniging blinkt dit jaar uit? Dit jaar gaan wederom ESTO, maar ook Rohda’76, VSTS, Vriendenschaar, BZ&PC, Heres, Botesa en Chikara Sport de strijd met elkaar aan. Buiten dat de verenigingen meedoen met de REBO-Sportontmoeting, wordt er gebruikgemaakt van diverse accommodaties, materialen en de ondersteuning van vele enthousiaste vrijwilligers. De organisatie spreekt hiervoor grote dank uit!

Ook dit jaar zijn er weer meerdere sponsoren die de REBO-Sportontmoeting mogelijk maken. Dank gaat uit naar SenW Bodegraven-Reeuwijk, Freek Hypotheek Bodegraven, Karwei Bodegraven, Kwalitaria Bodegraven, Scheerder Kerstpakketten & Bedrijfskleding, Esther Wagensveld | Creatief Communiceren, De Hardloopwinkel, Paul & Paul en Fysiotherapie Keulen en Brusse.

Hieronder vindt u het overzicht van alle sportavonden in deze editie.

  • Maandag 8 juli – Korfbal – Vriendenschaar Bodegraven
  • Donderdag 11 juli – Badminton & Klaverjassen – Sporthoeve Bodegraven
  • Vrijdag 12 juli – Bachvolleybal – VVB
  • Maandag 15 juli – Hockey – HCRB Reeuwijk
  • Woensdag 17 juli – Jeu de Boules – O.S.B. Bodegraven
  • Vrijdag 19 juli – Slotevenement – BAAS

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp