Het belang van beweging en voeding bij dementie

Reeuwijk – Ook in de zomermaanden juli en augustus bent u van harte welkom in het Alzheimer Café! Op 15 juli gaat de avond in Reeuwijk over gezond leven bij dementie, zoals bewegen en voeding. Deze avond krijgt u informatie en tips hoe dit aan te pakken.

Goede voeding en voldoende bewegen hebben een positief effect op de gezondheid. Steeds meer onderzoeken tonen aan dat een gezonde leefstijl kan helpen bij het voorkomen van ziektes en het verminderen van klachten. Diëtist Larissa Versteeg vertelt u deze avond meer over gezonde voeding en ondervoeding. Fysiotherapeut Remco Verschut vertelt meer over bewegen in relatie tot dementie. Beide sprekers geven handvatten hoe een gezonde leefstijl te stimuleren bij dementie.

Wie/wat/waar
Locatie: De Reehorst, locatie De Spil (Poelruit 12, Reeuwijk)
Tijd: 19:30-21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur
Thema: Het belang van bewegen en voeding

In augustus vindt het Alzheimer Café plaats in Gouda op 19 augustus en staat het thema ‘Technologische hulpmiddelen in de thuissituatie’ centraal.

Meer informatie? Kijk op www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-holland

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp