Wegafsluitingen op N11 wegens onderhoudswerkzaamheden

Bodegraven/Alphen aan den Rijn – De N11 wordt de komende twee weekenden in beide richtingen afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden. Verkeer moet rekening houden met omleidingen en extra reistijd.

Afsluitingsdetails:

Weekend 1: Afsluiting tussen Alphen en de A12
Van vrijdag 5 juli 21.00 uur tot maandagochtend 8 juli 05.00 uur wordt de N11 afgesloten tussen Alphen aan den Rijn en de A12. Gedurende deze periode worden uitgebreide werkzaamheden uitgevoerd om de weg te verbeteren en veiliger te maken voor alle weggebruikers. Automobilisten worden geadviseerd alternatieve routes te volgen en rekening te houden met mogelijke vertragingen.

Weekend 2: Afsluiting tussen Burgemeester Smeetsweg en Afslag Alphen Oost
Het weekend daarop, van vrijdag 12 juli 21.00 uur tot maandagochtend 15 juli 05.00 uur, wordt de N11 opnieuw in beide richtingen afgesloten. Dit keer betreft het het traject tussen de Burgemeester Smeetsweg bij Zoeterwoude en de afslag Alphen Oost. Ook hier zijn onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk voor het behoud en de veiligheid van de weg.

Advies voor Weggebruikers
Weggebruikers wordt sterk aangeraden om tijdens beide weekenden alternatieve routes te gebruiken. Lokaal verkeer kan via de N207 en N446 rijden, terwijl doorgaand verkeer beter via de A4 en A12 kan reizen om de afgesloten delen van de N11 te vermijden.

Planning en Verwachtingen
De werkzaamheden zijn gepland om de hinder voor weggebruikers zoveel mogelijk te beperken door deze in de weekenden uit te voeren. Toch wordt er een toename in verkeer op de omliggende wegen verwacht, dus houd rekening met mogelijke vertragingen en plan uw reis goed. De afsluitingen en werkzaamheden zijn noodzakelijk om de kwaliteit en veiligheid van de N11 te waarborgen.

Voor meer informatie en actuele updates over de afsluitingen en omleidingsroutes wordt geadviseerd de verkeersinformatie via de gebruikelijke kanalen in de gaten te houden.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp