Mozaïeken bij de Workshop Factory in Woerden

Woerden – Bij mozaïeken breken we hele tegels om er iets moois van te maken. Maar wat doe jij als er een kopje of een bord stuk valt? Weggooien is zonde, dus laten we er een leuk eigen kunstwerk van maken! In deze workshop leer je hoe je van gebroken servies prachtige mozaïeken kunt maken. Of het nu gaat om het versieren van een tegel, een fotolijstje, of een ander object, je zult versteld staan van wat je kunt creëren met scherven.

De workshop stempels maken wordt gegeven door Karlijn van Kollenburg. Een creatieve duizendpoot die anderen graag op enthousiaste wijze kennis laat maken met de basisvaardigheden van allerlei creatieve hobby’s. Want alles wat je nodig hebt voor het opstarten van creativiteit is de basiskennis.. en een beetje opstarthulp. Mozaïeken is niet moeilijk maar vereist wel bepaalde materialen. Heb je die zelf niet, dan is dit je kans om kennis te maken met deze hobby.

Kom naar Woerden en laat je creativiteit de vrije loop! Doe mee met onze workshops en ontdek hoeveel plezier en voldoening je kunt halen uit het maken van je eigen kunstwerken.

Wanneer: zaterdag 6 juli 10:00 – 12:30
Adres: Workshop Factory, Touwslagersweg 12a-11 in Woerden
Prijs: € 39,95

Voor meer informatie: ww.workshopfactory.nu

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp