Zomerse knutselactiviteiten bij Streekmuseum Krimpenerwaard

Krimpen aan den IJssel – Deze zomer organiseert het Streekmuseum Krimpenerwaard weer leuke knutselmiddagen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De activiteiten vinden plaats op drie donderdagen: 18 juli, 25 juli en 1 augustus, van 14.30 tot 15.30 uur. Het belooft een creatieve en leerzame zomer te worden.

Elke donderdag staat er een nieuw knutselwerkje centraal, begeleid door onze enthousiaste vrijwilligers. Naast het knutselen kunnen de kinderen genieten van ouderwets Hollands speelgoed en krijgen zij een rondleiding door het museum. Het Streekmuseum Krimpenerwaard biedt hiermee een unieke kans voor kinderen om spelenderwijs kennis te maken met de historie en tradities van de regio.

Data en tijden:

  • Donderdag 18 juli 2024, 14.30 – 15.30 uur
  • Donderdag 25 juli 2024, 14.30 – 15.30 uur
  • Donderdag 1 augustus 2024, 14.30 – 15.30 uur

Praktische informatie:

  • Locatie: Streekmuseum Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel
  • Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
  • Kosten: Kinderen doen gratis mee aan de knutselactiviteiten, ouders betalen de reguliere toegangsprijs van het museum.

Voor meer informatie en reserveringen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het Streekmuseum Krimpenerwaard via e-mail m.moria@streekmuseumkrimpenerwaard.nl.

Wij hopen vele kinderen en hun ouders te mogen verwelkomen tijdens deze zomerse knutselmiddagen.

Over Streekmuseum Krimpenerwaard
Het Streekmuseum Krimpenerwaard is gewijd aan de geschiedenis en cultuur van de Krimpenerwaard. Het museum biedt een breed scala aan tentoonstellingen en activiteiten voor jong en oud, met als doel het behoud en de educatie van het rijke culturele erfgoed van de regio.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp