Buitenschilderdag bij de Veste in Woerden

Woerden – Op 20 juli organiseert KUNSTaandenRIJN wederom een buitenschilderdag in Woerden. Deze keer hebben we de schilderlocatie gekozen in de prachtige omgeving van De Veste. Dit gebied biedt een schilderachtig pad langs het water, omgeven door weelderig groen. Dit maakt het de perfecte locatie om je vaardigheden in het mengen van verschillende tinten groen op de proef te stellen en je creativiteit de vrije loop te laten.

De dag begint om 10 uur in het gebouw van Bridgeclub Victoria. Hier zullen we de dag starten met een kennismakingssessie, waar je de kans krijgt om andere enthousiaste kunstenaars te ontmoeten. Onder het genot van een heerlijke kop koffie kun je ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen voor de dag die voor ons ligt.

Na de kennismaking en de koffie trekken we gezamenlijk naar buiten om een mooi plekje langs het pad van De Veste te vinden. Hier kun je je schildersezel opzetten en beginnen aan je meesterwerk. De serene omgeving met het kabbelende water en het omringende groen biedt talloze mogelijkheden om prachtige landschappen vast te leggen op je doek.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 20 juli en samen een fantastische dag te beleven vol kunst en inspiratie! Voor meer informatie ga je naar www.kunstaandenrijn.nl. Voor een routebeschrijving, klik hier.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp