Proeverij en honing slingeren bij Hortus Populus

Bodegraven – Op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli kunt u in de ochtend (tussen 10.00 en 12.00 uur) genieten van een proeverij van bijzondere producten op de Hortus Populus. Deze proeverij biedt een unieke kans om diverse lokale en ambachtelijke producten te proeven.

Op zaterdagmiddag 6 juli vanaf 13.00 uur zullen de imkers Arie en Martijn hun eerste honing van het seizoen slingeren. Dit evenement biedt een fascinerend kijkje in het proces van honing maken. Naast de Hortus Populus staan een aantal bijenkasten waar Arie en Martijn de honingbijen verzorgen. Dankzij het warme weer zijn de bijen druk bezig met het produceren van honing. Kinderen zijn van harte welkom om te komen kijken en de honing te proeven. Het slingeren vindt plaats in de barak en is volstrekt veilig.

Naast honing kunt u op de Hortus Populus ook genieten van andere heerlijke producten. Van zwarte bessen worden niet alleen verschillende soorten jam gemaakt, maar ook chutney. Daarnaast biedt de tuin een enorme variëteit aan kruiden waar heerlijke thee van kan worden gezet. De groei van de groenten en bessen is in volle gang, en dit resulteert in een rijk aanbod voor onze abonnementhouders. Spontane bezoekers kunnen ook genieten van de verse producten die de tuin te bieden heeft.

Kom kijken wat de Hortus Populus te bieden heeft. Proef niet alleen de heerlijke smaken van onze producten, maar ervaar ook de gezellige en uitnodigende sfeer op de tuin. Onze vrijwilligers staan klaar om u te verwelkomen en u alles te vertellen over de producten en het werk op de tuin.

Kom langs en geniet van een ochtend vol smaak, educatie en gezelligheid op de Hortus Populus in Bodegraven!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp