Grand Opening 3.0 bij Unit4Art Gouda groot succes (video)

Gouda – Sinds de opening op 26 november heeft het kunstcentrum Unit4Art aan het Crabethpark in Gouda al meer dan 1200 bezoekers mogen verwelkomen. Het centrum biedt een unieke plek voor zowel kunstenaars als kunstliefhebbers om samen te komen en zich te laten inspireren. Sinds de Grand Opening 3.0 op zaterdag 29 juni hebben zeven nieuwe kunstenaars en evenveel nieuwe units zich bij het al indrukwekkende aanbod gevoegd. Vanaf nu is ook werk van Marry Buiks, Pablo Slenders, Rob Erdmann, Thimo Spaan, Jolanda Wassenaar, Frits Tol, Yuri van Zeijl, Arthur Bernard te bewonderen en te koop bij Unit4Art.

Unit4Art is gevestigd in een prachtig jaren 50-pand van 2000 m², biedt ruimte aan kunstenaars uit heel Nederland. Iedere kunstenaar heeft zijn eigen galerie-unit ingericht in een persoonlijke stijl, wat zorgt voor een rijke diversiteit aan kunstvormen. Bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan kunstwerken, waaronder fotografie, videoart, schilderkunst, sculpturen en binnenkort ook keramiek en glaskunst. Het streven naar diversiteit en kwaliteit is een kernwaarde van Unit4Art, waardoor elke bezoeker een unieke en inspirerende ervaring beleeft.

Het initiatief komt van de Goudse fotografe Nicole Jansen, die zich met recht een artconnector mag noemen. Dankzij haar visie en inzet is het centrum in korte tijd uitgegroeid tot een bruisend broeinest van creativiteit en inspiratie, want de ‘galerie’ wil niet alleen een expositieruimte zijn, maar vooral een levendige gemeenschap waar creativiteit floreert. Kunstenaars krijgen de kans om hun eigen stijl tot uiting te brengen en hun werk te delen met een breed publiek. Daarnaast biedt het centrum ook amateurkunstenaars de mogelijkheid om ruimte te huren en hun eigen werk tentoon te stellen, wat een unieke kans biedt om je eigen publiek uit te nodigen en je passie voor kunst te delen.

Ook op 6 juli tijdens Gouda leeft, onderdeel van de Goudse Popweek, opent UNIT4ART zijn deuren.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp