Hortus Populus: De groei komt erin!

Bodegraven – In de tuin beginnen de al bijna afgestorven planten van de peultjes spontaan nieuwe scheuten te vormen. De bieten planten worden meer dan een paar trieste blaadjes die de vraat van hongerige, brutale mussen hebben overleefd. De slaplanten hebben het hopelijk goed genoeg om niet door te schieten en te bloeien vanwege de stress die ze voelen bij zoveel kou en nattigheid als in de afgelopen weken.

Nog even geduld, want al de regen heeft voor veel vertraging gezorgd bij het poten van de opgekweekte planten. De aardappels zijn nog maar een paar dagen geleden gepoot. De pompoenen moeten hun plek op de tuin nog krijgen. De teelt aanwijzingen geven nadrukkelijk aan dat pompoenen – alle soorten – een warme grond nodig hebben van boven de 20 graden. De bessen profiteren wel van al het water.

Onze abonnementhouders zijn gelukkig vol begrip. En we hebben een fantastische back up via een bevriende groentehandelaar en twee biologische telers van paprika’s en komkommers en aubergines.

We maken een deal mogelijk voor een abonnement “rest van het jaar” Meld je via de website of via de email: abonnement@hortuspopulus.nl

Wij hebben ook een bloem abonnement
12 weken een boeket van 10 bloemstelen voor € 85,-+ cadeaubon € 5,-

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp