Gezellig groovy start-up van het Gouda Jazz Festival ’25

Gouda – Zet het alvast in je agenda: volgend jaar zomer staat het Gouda Jazz Festival 2025 op de evenementenkalender. De voorbereidingen om Gouda weer in één klap de jazzstad van het Groene Hart te maken zijn vanzelfsprekend al in volle gang en natuurlijk hoort daar een bruisende start bij. Op zaterdag 6 juli a.s., tussen 11.00 uur en 16.00 uur, laten Paramount Jazz Band, Six Pack Jazz Gang en de New Orleans Jazz Band, drie fantastische streetbands, de historische Markt weer lekker ouderwets swingen.

Het start-up event is het begin van een jaar vol jazz in aanloop naar het grote driedaagse Jazzfestival in juli volgend jaar. We maken er overal in onze prachtige stad dus niet alleen een swingende zomer van, maar ook een bruisend najaar, fonkelende winter en verfrissend voorjaar vol jazz van. En ja, meedansen mag!

Kortom, houd onze website goed in de gaten en we zien je graag zaterdag 6 juli a.s. Op de Markt in Gouda. Voor meer informatie en updates over het Gouda Jazz Festival, bezoek onze website: www.GoudaJazzFestival.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp