De Goudse Popweek officieel gestart vanuit Sint-Janstoren

Door • ZoGouds.nl •  om 14:30 uur

Foto: Sandra Zeilstra

Gouda – De Goudse Popweek is vrijdag officieel afgetrapt. Bovenin de Sint-Janskerk speelde beiaardier Boudewijn Zwart nummers van populaire popacts als The Beatles, Prince, Metallica en Queen en gaf daarmee het startschot voor de week waarin muziek van Goudse bodem centraal staat. Dit met hulp en extra handjes van Marcel Kamphuis, organisator van het muziekfestival.

Zojuist opende Stadsbeiaardier Boudewijn Zwart op het carillon van de Sint-Janstoren de Goudse Popweek. Dit met hulp en de extra handjes van Marcel Kamphuis, organisator van het Goudse muziekfestival. pic.twitter.com/L4jwIuWdjo

Popmuziek

“De Goudse Popweek houdt eigenlijk in dat er tien dagen lang een programma is op het gebied van popmuziek”, zegt Marcel Kamphuis van Stichting Culturele Verrassingen. Liefhebbers kunnen naar optredens gaan kijken, popartiesten kunnen zich ontwikkelen doordat er allemaal open podia/jamsessies en netwerkevenementen zijn. Zo kun je de hele week de nieuwste acts en plekken in Gouda ontdekken.

De debuuteditie van het nieuwe stadsfestival duurt nog tot en met zondag 7 juli aanstaande. Meer informatie en het programma vind je hier.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp