Stichting Werelderfgoed Kinderdijk en Aannemersbedrijf P. van Leeuwen ondertekenen sponsorovereenkomst

Kinderdijk – Peter-Jan van Steenbergen (directeur-bestuurder van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk) en Mandy Verloop (commercie- en communicatiemanager bij Aannemersbedrijf P. van Leeuwen) ondertekenden op 21 juni 2024 de verlenging van de sponsorovereenkomst op het erf van Nederwaard molen 3, bij de molenwoning die net door hen is gerenoveerd en versterkten daarmee de onderlinge band.

Door de renovatie voldoet de molenwoning van de familie Van den Berg weer aan het hedendaagse wooncomfort. Het leuke is dat niets standaard is en daarom echt vakmanschap vereist is! Zo zijn de houten kozijnen voor deze woning op maat gemaakt in de werkplaats van het aannemersbedrijf. Op die manier verduurzamen we met behoud van authentieke elementen. Verder is de tweede etage geheel gestript, geïsoleerd, afgewerkt met scanbehang en sauswerk en heringericht met binnenwanden. Ook zijn er voorzetwanden geplaatst op de tweede verdieping van de voormalige rookzolder en is de trap netjes gerenoveerd. Net als bij drie eerdere molens, is ook de badkamer van deze molen compleet vernieuwd.

Joke en Cock van den Berg:
“Als bewoners kijken wij terug op een zeer prettige samenwerking met deze aannemer, die al zijn verplichtingen netjes nakomt. In het bijzonder willen we Koen de timmerman hartelijk bedanken voor zijn vakmanschap en inzet. Hij dacht werkelijk aan alles tijdens de verbouwing en zorgde ervoor dat wij als bewoners zo min mogelijk overlast hadden. In één woord: geweldig. Onze oudste kleindochter maakte zelfs een schilderij met de tekst: Koen Kampioen.”

Jan-Willem de Winter, Manager Erfgoed en Beheer van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk voegt daaraan toe: “Het timmeren van de binnenkant van een molen vereist precisiewerk; niets is recht, dus alles moet met uiterste nauwkeurigheid worden gemaakt. De vakmensen van Aannemersbedrijf P. van Leeuwen blinken hierin uit. In nauwe samenwerking met ons als opdrachtgever hebben ze elk detail uitgedacht en uitgewerkt. Dit
is echt maatwerk.”

Mandy Verloop, commercie- en communicatiemanager, Aannemersbedrijf P. van Leeuwen:
“We vinden het geweldig om bij te dragen aan dit unieke werelderfgoed. Met de sponsoring en de verduurzaming nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het geeft veel voldoening om als regionaal familiebedrijf waarde aan de regio toe te voegen.” –

Vijf jaar geleden vernieuwde Aannemersbedrijf P. van Leeuwen de hele nieuwe entreezone, bestaande uit een ontvangstgebouw voor groepen, twee educatieve gebouwen en een prachtig glazen bezoekerscentrum.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp