MCB Zomerconcert in Theaterzaal Evertshuis

Bodegraven – Zaterdag 6 juli kunt u genieten van het jaarlijkse zomerconcert van het Muziek Collectief Bodegraven-Reeuwijk. Leerlingen en docenten zetten hun beste beentje voor in een afwisselend programma, vertolkt op piano, harp, blokfluit, trompet, cornet, hoorn, bugel, viool en cello.

Kon u enige weken geleden op het Open Podium in het Evertshuis nog genieten van viooltalent Sarah, nu maakt de hele Suzuki vioolgroep van docente Clara Post zijn opwachting. In het Suzuki onderwijs wordt in beginsel alles op het gehoor aangeleerd en wordt naast de les, vanaf het begin samengespeeld in de groep.

Naast presentaties van andere jonge leerlingen hoort u muziek van Vivaldi, Grieg, Rachmaninov en Bach, speelt een docentenensemble Klezmermuziek en maakt u kennis met de geweldige stem van onze nieuwe zangdocente Grazia Lin.

Iedereen is van harte welkom, familie, vrienden, kennissen, belangstellenden. De toegang is gratis, een spontane gift ter bestrijding van de kosten na afloop van het concert wordt zeer op prijs gesteld. Het concert heeft een pauze waarin u een drankje kunt drinken en ook na afloop kunt u nog even blijven napraten.

Datum: zaterdag 6 juli, aanvang concert 14u30 uur
Locatie: Theaterzaal Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp