Programma-aanbod online op vernieuwde website Cultuurhuis Garenspinnerij

Gouda – Een nieuw seizoen, een nieuw begin! Het nieuwe programma-aanbod van Cultuurhuis Garenspinnerij staat online, op de geheel vernieuwde website van Cultuurhuis Garenspinnerij Iedereen die na de zomer aan de slag wil met een creatieve of kunstzinnige cursus, theaterworkshop, dans- of muziekles kan zich nu direct online inschrijven. En voor wie niet zo lang wil wachten, is er een uitgebreid zomerprogramma met allerlei beeldende en muzikale workshops in augustus.

Er is voor alle leeftijden en alle smaken altijd wat te doen in Cultuurhuis Garenspinnerij. Wist je dat je er, naast het volgen van zanglessen, maar liefst 17 verschillende muziekinstrumenten kunt leren bespelen? Het team van deskundige muziekdocenten staat klaar om je alle fijne kneepjes bij te brengen. En wie liever zingt in een koor of met anderen muziek wil maken in een muziekgroep, orkest of ensemble is hier ook aan het juiste adres.

WAT GA JIJ DOEN? ONTDEK JE TALENT!
Wie zijn creatieve of kunstzinnige talenten wil ontdekken en/of verder ontwikkelen, komt ook zeker aan zijn trekken in de Garenspinnerij. Er zijn cursussen en workshops voor alle leeftijden, voor zowel beginners als gevorderden. Van tekenen en schilderen tot edelsmeden, van boetseren tot game design en van peuterdans tot theaterimprovisatie.

NIEUWE WEBSITE
Op de geheel vernieuwde website www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl kan je je nu direct aanmelden voor je favoriete cursus, workshop of muziekles in het nieuwe cursusseizoen, dat medio september weer van start gaat. Hier vind je het complete programma-aanbod in een nieuw jasje gestoken en voor een deel met een nieuwe naam:

DE KUNSTMACHINE
In de fabriekshal van het historische pand aan de Turfsingel stonden ooit grote machines die dagelijks garen sponnen. En nu maken cursisten op dezelfde plek iedere dag de meest mooie dingen, spelen prachtige muziek en maken meeslepend theater: een levende Kunstmachine, als het ware. De Kunstmachine is dan ook de nieuwe naam voor de beeldende cursussen, workshops en muzieklessen die je volgt in de Garenspinnerij, behalve die van Jeugdtheaterhuis Gouda en van externe partijen die ook in de Garenspinnerij plaatsvinden.

ZOMERPROGRAMMA
Wie niet ver van huis is deze zomer, niet stil wil zitten of niet wachten kan tot het nieuwe seizoen, is er in augustus een Zomerprogramma in Cultuurhuis Garenspinnerij – De Kunstmachine. Maar liefst 15 verschillende zomerse workshops staan garant voor een flinke dosis inspiratie. Dit levert beslist creatieve, kunstzinnige en muzikale uitspattingen op. Maak nu je keuze uit onder meer: een portretweek, natuurschilderdagen, TikTok hiphop dansen, keramiekworkshops, zeefdrukken, gemengde schildertechnieken, verschillende zangworkshops of een textielworkshop. Wacht niet te lang met aanmelden, want sommige cursussen zijn populair en lopen snel vol.

PROGRAMMA-AANBOD NIEUWE SEIZOEN EN ZOMERPROGRAMMA IN CULTUURHUIS GARENSPINNERIJ

Nu online op www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/aanbod

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp