Inschrijving activiteiten Najaarsmarkt geopend

Bodegraven – Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het weer zover: de Najaarsmarkt 2024! Van woensdag 11 t/m zaterdag 14 september barst het jaarlijkse Bodegraafse feest weer los. Er is van alles te beleven, van sportief tot cultureel, voor ieder wat wils. De Kermis, braderie en optredens zullen natuurlijk niet ontbreken. Voor een aantal activiteiten is de inschrijving geopend. De Najaarsmarkt is immers een feest voor en door Bodegravers.

Bodegraafse organisaties, scholen, winkels en (sportverenigingen) kunnen deelnemen aan het Kaascorso op donderdagavond. De wagen of groep die het thema van het jaar (Boerenkaas, daar maak je vrienden mee) het beste naar voren brengt, wint naast een smakelijke prijs ook de felbegeerde wisselbeker.

Na het succes van vorig jaar, mogen de Kaasprinses en de hofmeisjes niet ontbreken! Welk trio schittert in de stoet? Bodegraafse meiden van 8 t/m 11 jaar kunnen zich hiervoor opgeven.

Op zaterdag vindt traditiegetrouw de Streek- en Verenigingenmarkt plaats in de Kerkstraat en op de Oude Markt. Er wordt een aantal kramen beschikbaar gesteld voor verenigingen, stichting, goed doel of streekproduct.

Voor de 12-inch race, een race voor volwassenen op kinderfietsen, kunnen teams van 4 personen (minimale leeftijd is 18 jaar) deelnemen. De 12-inch race vindt op zaterdagmiddag plaats.

Op zaterdagmiddag vindt ook het Ringsteken plaats. Combinaties (van paard en koets) draven over het parcours en strijden om de prijzen.

Aanmelden voor de activiteiten kan via de inschrijfformulieren op www.najaarsmarkt.com (onder de menuknop ‘Activiteiten’). Wees er snel bij!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp