Jubileumconcert Kamerorkest Midden-Holland. “Sérénade Légendaire”

Nieuwerkerk aan den IJssel – Na een geweldig Try-Out concert op 14 juni in het Everthuis te Bodegraven is op zaterdag 22 juni in de Josephkerk Nieuwerkerk aan den IJsel het 10- jarig jubileumconcert.

Vanaf september 2019 heeft het Symfonie Orkest Midden Holland een doorstart gemaakt als Kamer Orkest Midden Holland, KOMH. Dit orkest wordt gevormd door een groep enthousiaste en talentvolle musici en staat onder leiding van de jonge dirigent Sjoerd Haver.

KOMH speelt een divers programma met muziek van onder andere Dvorák, Elgar, Bizet en het celloconcert van Saint-Saëns met als solist Nico. Nico is een cellist uit Jakarta. Toen Nico op jonge leeftijd cello concert No. 1 van Saint-Saëns hoorde, wist hij dat cello wilde leren spelen. Klassieke muziek is niet wijdverbreid in Indonesië. Daarnaast zijn er weinig cellisten uit Indonesië die op het niveau van Nico spelen. Om beter te leren spelen is Nico naar Nederland verhuisd. Hij heeft gestudeerd aan het conservatorium van Tilburg, waar hij bekend staat als een solist in de dop. Nico is erg comfortabel in een solistenrol en heeft de ambitie om hier carrière in te maken.

Wil je Nico horen spelen samen met het 10-jarig Kamer Orkest Midden Holland? Kom dan zeker naar het jubileumconcert!

Locatie: Josephkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel

Datum: zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20u00

Prijs: €7,50 (kinderen en vrienden €5,00)

Voor toegangskaartjes kun je mailen naar kamerorkest@somh.nl

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds en de gemeente Zuidplas

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp