Theetuinen in de Krimpenerwaard

Krimpenerwaard – Tijdens een fiets-, wandel- of autotocht door onze mooie Krimpenerwaard is het heerlijk om even een pauze in te lassen in één van de theetuinen of rustpunten. Ontdek deze mooie en unieke plekken.

Vaak hebben ze mooie leuke zitplekken in de tuin waar je heerlijk kunt genieten in de zon of de schaduw. Genieten van een kopje thee, een bakkie koffie of een heerlijk fris glas frisdrank. Daarnaast zullen veel theetuinen je verrassen met een heerlijk gebakje of andere lekkere hap.

Theetuin Onder de Pannen

Bij ons in de theetuin kunt u zomers heerlijk genieten van een kopje thee of koffie met zelfgemaakte appeltaart of een kopje soep met een broodje Ook serveren wij lunches, een lekkere High tea of een BBQ op reservering. En kunt u ook uw verjaardag of jubileum bij ons in de tuin of in de partytent vieren. Bij ons in het weiland kunt u gezellig, een door ons verzorgde picknick mand meenemen, om lekker te gaan picknicken.

Theetuin Onder de Pannen Schuwacht 236 2941 EK Lekkerkerk

Theetuin het Schapenschuurtje

Welkom bij de theetuin en rustpunt Het Schapenschuurtje in Berkenwoude. In het midden van de Krimpenerwaard, tussen fietsknooppunt 21 en 22, vind je deze rustgevende en fijne plek. Een stop bij Het Schapenschuurtje is meer dan alleen even iets drinken. We bieden een leuke zitgelegenheid in een oase van groen, waar je helemaal kunt bijtanken terwijl je wordt bediend. Wandelaars, fietsers en zeker ook ouders met kinderen zijn bij ons van harte welkom. We hebben een klein speeltuintje en een dierenweide, dus de kinderen vermaken zich prima.

Mengelmoestuin

De tuin is gelegen aan de Lekdijk-Oost tussen Bergambacht en Ammerstol. In het Groene Hart, midden in de Krimpenerwaard. We noemen het de Mengelmoestuin omdat het een fruit en kruidtuin is waarbij alles door elkaar staat. Een echte natuurlijke bostuin waar veel “wild” wordt geoogst. Over de hele mengelmoestuin staan 300 diverse soorten fruitbomen in eetbossen en  Boomgaarden. Het fruit uit onze gaarden en eetbossen wordt gebruikt om jam en siroop van te maken. Elke boom heeft zowat zijn eigen potje. Deze jam wordt verkocht in onze webshop en tuinwinkeltje. Op de tuin scharrelen een toompje Twentse hoenders voor de eitjes, gezelligheid en als biologisch bestrijdingsmiddel.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp