Jodan Boys viert 90 jaar met feestavond vol muzikale hoogtepunten

Gouda – Jodan Boys bestaat 90 jaar en dat moet gevierd worden! Op vrijdag 14 juni wordt er afgetrapt met ‘A Tribute to our History!’, een feestavond waar een muzikale ode wordt gebracht aan de historie van de club.

Samen met De Theaterbakkerij is er een programma samengesteld waar iedereen van kan genieten. Zo speelt de band Binnenlandsche Zaken talloze Nederlandse hits, die ongetwijfeld langs de Jodan Boys velden en in de kantine te horen zijn geweest. Ook komt de band André Hazes Undercover naar het evenement, met uiteraard de beste (voetbal) hits van Hazes senior. Het wordt een avond vol meezingers.

Over de bands
Binnenlandsche Zaken is een all-star gelegenheidsband die zowel Engels- als Nederlandstalige hits speelt van eigen bodem van de afgelopen 50 jaar. Het repertoire gaat van Golden Earring tot Shocking Blue en van Ramses Shaffy tot De Dijk. Leadzanger Martin van der Starre speelt vandaag letterlijk en figuurlijk een thuiswedstrijd.

André Hazes is de grootste volkszanger die ons land gekend heeft. Muziek om mee te zingen, soms mee te schreeuwen, met ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Nummers die iedereen kent, van ‘Een Beetje Verliefd’ tot ‘Zij Gelooft In Mij’. André Hazes Undercover – met leadzanger Robin Verkaik – bestaat voornamelijk uit ‘echte’ Amsterdammers die je vanuit hun hart meenemen langs zijn fantastische repertoire.

Programma
18:30 uur | Terrein open
20:00 uur | Aanvang “A Tribute to our History!”
23:00 uur | Einde 

Tickets
Gratis entree! Reserveer snel je gratis ticket in de ticketshop. OP = OP 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp